Compania LAFFORT creata in anul 1895 in or. Bordeaux, a luat parte la toate cele mai importante etape de dezvoltare a vinificatiei, care au urmat dupa descoperirele fundamentale a lui Paster.

Rezultatele cercetarilor stiintifice a permis sa se treaca de la vinificare prin tratare bazata primordial pe chimie pura, spre oenologie de profilaxie bazindu-se pe biochimie. Compania LAFFORT tot timpul s-a diferentiat prin activitate de cercetare stiintifica la foarte inalt nivel, atit aplicata cit si fundamentala. LAFFORT este fondatorul multiplelor descoperiri in vinificatie care sunt confirmate de numeroase brevete.
Abordarea dinamica si reteaua puternica de distributie au stimulat dezvoltarea companiei la nivel mondial. Fidelitatea fata de lucrul sau, prelungirea traditiei de familie si ideilor inovative, au asigurat prezenta LAFFORT in mai mult de 50 de tari ale lumii. Compania LAFFORT ocupa 30% din piata mondiala a materialelor auxiliare pentru vinificatie, fiind lidera in asa tari ca Franta, Italia, Spania, Noua Zeelanda, Australia, Africa de Sud, Bulgaria, Argentina, Chile si SUA.
Productia LAFFORT este rezultatul cercetarilor proprii si inovatiilor tehnologice, asigura creșterea permanenta a cerintilor consumatorilor catre calitatea inalta si catre respectul proprietatilor naturale ale vinurilor, care sunt intrebate in intreaga lume.