Produse din drojdii

en-bandeau-bioproduits

PENTRU CONTROLUL NATURAL AL CALITATII VINULUI
Dezvoltind cunostintele despre natura si fenomenul de vinificatie, Laffort elaboreaza produse oenologice din componente naturale ale vinului. Aceste produse sunt obtinute in mare parte datorita proceselor de producere patentate si inovative. Oenologia moderna este mai naturala, mai exacta… permite crearea si protectia celor mai bune vinuri !
MANNOSTAB®
Stabilizarea impotriva sedimentarii sarurilor acidului tartric. Mannoproteina speciala (MP40® – patent n°2726284) in mod natural este prezenta in vin, detine capacitatea unicala de a inhiba cristalizarea tartratilor.
Citeste mai mult
OENOLEES (in trecut BIOLEES)
Produs special din scoarta de drojdie cu continut ridicat de peptide (patent n° 0452803). Mareste senzatia de dulceata si scade din agresivitatea taninelor (capacitate slaba de cleire).
Citeste mai mult
OENOLEES MP (in trecut BIOLEES MP)
Produs special din scoarta de drojdie (Manoprotein), imbogateste vinul cu peptide (patent no. 1452803) si polizaharide.
Citeste mai mult
FRESHAROM® (in trecut BIOAROM®)
Preparat specific din drojdii inactive cu o inalta capacitate de protectie (5,3%), pentru protectia precursorilor aromatici din vinurile albe si roze.
Citeste mai mult