Stabilizare

en-bandeau-stabilisation

GUMA ARABICA:
  • STABIVIN®SP: Solutie de guma arabica, special filtrata și purificata. Produsa din materiale de calitate. Confera structura coloidala vinului.
  • STABIVIN: Solutie de guma arabica “100% Verek ” filtrata și purificata, cu indice ridicat de stabilizare (> 8).
  • STABIFIX: Solutie de guma arabica filtrata și purificata, cu un indice de stabilizare (> 5).
  • OENOGOM INSTANT: Guma Arabacia Cordofan purificata cu solubilitate rapida. Nu conține alți aditivi și conservanți(S02).
  • OENOGOM BIO: Guma arabica pura (100% Verek), cu solubilitate instantanee. Certificat Organic.
MANOPROTEINE
  • MANNOSTABStabilizarea sarurilor acidului tartric, inbunatateste calitatatea si renumele celor mai bune cupaje. MANNOSTAB®Manoproteinei specială (MP40® – Brevet de inventie nr 2726284) in mod natural este prezenta in vin, este indreptat spre tratarea oenologica, bazata pe inhibarea cristalizarii sarurilor de bitartrat de poasiu.
ACID METATARTRIC
  • POLYTARTRYL SPECIAL: Cu index de esterificare 35/37. Poate fi adaugat la etapa de filtrare finala.
  • POLYTARTRYL 40: Cu index de esterificare 40. Se adauga cu cateva ore inainte de filtrarea finala și imbuteliere.
  • SUPER POLYTARTRYL: Cu index de esterificare 40/42. Cel mai mare indice de esterificare. Se adauga cu 24 de ore inainte de filtrarea finala.
CARBOXIMETILCELULOZA(CMC / E466)
  • CELSTAB: Stabilizeaza vinurile impotriva precipitarii sarurilor de acid tartric.