Filosofia sigurantei, practicitatii si calitatii de la INDUSTRIAS DAVID

Specialistii ramurii viticulturii si pomiculturii cu deosebita atentie se apropie de alegerea echipamentelor agricole pentru efectuarea operatiunilor agrotehnice. Aceasta nu este de mirare, deaorece culturile multe anuale au nevoie de o prelucrare minuțioasă și cel mai important atentă. Piata echipamentelor, ca si tehnicele de intretinere a livezilor si viilor se dezvolta in permanenta. Producatorii de echipamente la rindul lor propun solutii care permit indeplinirea numeroaselor sarcini ale agriculturii moderne.
UTILAJ SPANIOL PE PĂMÂNT ROMÂNESC
Pe piata romaneasca a fost lansata compania INDUSTRIAS DAVID – liderul incontestabil in Spania. Companie cu o istorie de peste 45 de ani de existenta, se ocupa cu elaborarea si producerea echipamentelor agricole care permit mecanizarea procesului din asa sectoare al ramurii agricole ca: viticultură, pomicultură, cresterea legumelor.
Lansarea tehnologiilor moderne permite de a usura procesele de cultivare, de intretinere a culturilor agricole si ca urmare duc la inbunatatirea eficacitatii si rentabilitatii ramurii.
INDUSTRIAS DAVID un lider incontestabil care domina pe piata interna a echipamentelor agricole din Spania.
INDUSTRIAS DAVID este considerat primul producator din lume de dispozitive (intersock) pentru deservirea intre rinduri cu vinzari de peste 15 000 unit. in intreaga lume.

Asa echipamente ca: pretaietoare in uscat, administratoare si distribuitoare de ingrasaminte, echipamente agricole pentru taierea in verde, cositoare-tocatoare, pulverizatoare cu sulf si altele, la momentul actual sunt foarte intrebate în mai mult de 30 de țări.

Cu ajutorul modelelor de baza de la INDUSTRIAS DAVID este posibila rezolvarea unui coplex de sarcini ale agriculturii. In acelas rind compania INDUSTRIAS DAVID poate sa ofere operativ posibilitatea adaptarii tehnicii propuse pentru a rezolva sarcinile individuale (specifice) ale clientului.

MINOLTA DIGITAL CAMERA
FRUTAL_3
INDUSTRIAS-DAVID IN LUME
Compania INDUSTRIAS DAVID detine o larga retea de comercializare cu oficii in 30 de tari ale lumii si o filiala in Franta.
Toti agentii comerciali si distribuitorii nostri in mod regulat trec cursuri de instruire in producere cu scopul de a cunoaste amanuntit echipamentele. Aceasta permite specialistilor nostri sa ia decizii corecte care corespund tipului culturii agricole ale clientului.
GOPR0034
PROIECTE DE CALITATE EXCLUSIVA
INDUSTRIAS DAVID detine un departament tehnic propriu, angajatii companiei permanent lucreaza la ameliorarea produselor, studiaza si cerceteaza tehnici noi in mecanizare pentru a propune clientilor sai tehnologii de ultima ora si de cea ma buna calitate.

Atitudinea individuala fata lucru, asigura o incredere in relatiile intre companie si client. Compania ofera servicii tehnice si elaboreaza produse in corespundere cu cerintele clientului.

Inainte de a elabora un produs finit nou, specialistii INDUSTRIAS DAVID in mod obligatoriu vizualizeaza produsul virtual cu ajutorul planului de pe desen (CAD-CAM) propunind in acest fel proiectul clar al unui prototip tehnologic.
Un aspect important in companie este controlul calitatii. La momentul actual INDUSTRIAS DAVID dispune de certificatele ISO 9001 si ISO 14001, care confirma indeplinirea angajamentelor companiei fata de controlul calitatii produselor si fata de mediul inconjurator, mai mult ca atit introducerea standartelor internationale de control al calitatii au contribuit pozitiv la toate procesele care au loc in cadrul companiei: la organizare, calitatea lucrului, vigilenta fata de mediul inconjurator si desigur calitatea produselor.

INDUSTRIAS DAVID apreciaza asa calitati al specialistilor ca precizia, prudetna si educatia tehnologica.

sait_3
ATITUDINEA FATA DE PRODUCERE
Pentru INDUSTRIAS DAVID este important lucrul coordonat in toate subdiviziunele companiei. Astfel pentru o interactiune mai operativa, departamentele de producere si de design sunt amplasate inpreuna.
Pentru INDUSTRIAS DAVID este prioritar ca problemele sa fie hotarite fara intirziere pentru a putea oferi cele mai optimale solutii pe piata interna si cea internationala, participantii carora sunt din ce in ce mai exigenti.
Compania INDUSTRIAS DAVID aplica solutii optimale si rationale in toate sferele activitatii sale de la organizarea procesului tehnologic de producere pina la elaborarile tehnologiilor noi. Capacitatile de producere ale companiei sunt cele 4 ateliere, care sunt grupate dupa principiul industriei conexe. Aceast tip de organizare permite in cel mai bun mod sa asigure producerea si serviciul tehnic al echipamentelor.

 

  • Atelierul 1. Acest atelier are suprafata de 3 mii m2. Aici are loc sudarea (cu ajutorul camerei robotizate), asamblarea partilor componete, vopsirea si controlul calitatii echipamentelor. Tot aici este situat depozitul cu accesoriile necesare, departamentul ingineresc si administrativ.

 

  • Atelierul 2. Cladirea data are suprafata de 1,5 mii m2. Aici se efectuiaza taierea, mecanizarea si sudarea (cu ajutorul camerei robotizate). Tot la acest etaj este amplasat departamentul informational de pregatire, un alt sector al incaperii este destinat pentru a 2 etapa a vopsirii si pentru depozitarea partilor componete al echipamentelor.

 

  • Atelierul 3. Are suprafata de 1 mii m2. Aici este situata inca o sectie pentru depozitarea partilor componente ale echipamentelor si a unitatilor deja asamblate care sunt gata pentru livrare.

 

  • Atelierul 4. In aceasta incapere cu suprafata de 1,1 mii m2 este situat depozitul si departamentul pentru logistica.
sait_2