Aschii de stejar si Granule

EN-Bandeaux-nobile-copeaux-granulars

ASCHII DE STEJAR FRANCEZ

Nobilefreshphoto

NOBILE® FRESH:
Sprijina structura vinului, dezvolta caracterul de fructuos si protejeaza substantele fenolice.

Nobilefreshphoto

NOBILE® BASE:
Ofera prospetime si fructuozitate fara note de lemn. Suport aromatic.

Nobilespicephoto

NOBILE® SPICE:
Evedentiaza caraterele fructuoase si condimentate, imbunatateste structura gustativa.

Nobilesweetphoto

NOBILE® SWEET:
Imbogateste senzatia de dulceata, amplifica nuantele de prajit si lemn.

Nobileintensephoto

NOBILE® INTENSE:
Dezvolta caracterele de cafea prajita, amplifica volumul gustativ.

ASCHII DE STEJAR AMERICAN

AmericanblendNOBILE® AMERICAN BLEND:
Mareste senzatia de dulceata si vanilie, ofera aroma de nuca de cocos și note de fum.

UTILIZARE IN VINIFICATIE
Vinuri albe:
In timpul fermentatiei: se adaugat 1-3 g / l dupa clarifiere
Se adauga in vin: 0,5-3 g / l, folosind punga de infusie Nobile® direct in cisterna.

Vinuri rosii:
In timpul umplerei cisternei: 1-5 g / l aschii.
Se adauga in vin, dupa scoaterea de pe sediment: 1-4 g / l, folosind o punga de infusie Nobile® direct in cisterna.

GRANULE

freshgranular24M

NOBILE®FRESH GRANULAR 24M:
Asigura rotunjime, consolideaza structura vinului.

freshgranular24M

NOBILE® FRESH GRANULAR 24M THERMO TREATED:
Creste senzatia de prospetime, dezvolta caracterul de fructe, ofera o complexitate aromatica.

freshgranular24M

NOBILE® SWEET GRANULAR:
Evidentiaza notele de vanilie si de prajire, intensifica postgustul.

freshgranular24M

NOBILE®AMERICAN FRESH GRANULAR:
Evidentiaza caracterul de fructe.

American-blend-ganular

NOBILE®AMERICAN BLEND GRANULAR:
Creste senzatia de dulceata si vanilie, aroma de nuca de cocos si note de fum.

APLICARE IN VINIFICATIE:

Vinuri albe:
In timpul fermentatiei: 0.5-2 g / l Nobile ganular dupa clarificare.
Vinuri roșii:
In timpul umplerei cisternei: 0.5-5 g / l aschii Nobile.