Blocuri

EN-Bandeaux-nobile-blocks

Caracteristicele blocurilor NOBILE®

Caracteristicile stejarului: Quercus petrea, Quercus Alba, uscare naturala timp de 24 luni in aer liber.
Dimensiuni: 5 x 5 x 0,7 cm.

Nobile Block Fresh
Profil organoleptic:
Arome: conserveaza fructuozitatea vinurilor.
Textura: prospetime, structura si complexitate.
Nobile Block Sensation
Profil organoleptic:
Arome: de vanilie si note de prajire.
Textura: dulceata si rotunjime.
Nobile Block Revelation
Profil organoleptic:
Structura bogata, cresterea complexitatii aromatice.
Repeta imbatranirea traditionala in butoaie.
Nobile Block Elite
Procesul: dubla prajire.
Profil organoleptic:
Arome: cafea, note de prajire.
Textura: crema, imbunateste gustul primar. Dezvolta complexul aromatic, comparabil cu maturarea in butoaie.
Nobile Block American Revelation
Profil organoleptic:
Arome: picante, nuca de cocos.
Textura: prospetime si complexitate.
Nobile Block Intense
Profil organoleptic:
Arome: de cafea, ciocolata note de prajre.
Textura: volum.
Utilizare:

Doza: 3-6 g / l
Durata de contact: de la 3 la 4 luni.
Doza este stabilita in conformitate cu caracteristicele vinului si scopul maturarii.
Dura de contact necesitata a fi determinata cu ajutorul degustatiei.
Pentru informatie, Nobile® detine echipa speciala in oenologia stejarului, care este gata sa discute cu Dvs. orice intrebare.

Depozitare si Regulament

Regulament: va rugam sa contactati regulamentul local in ceea ce priveste utilizarea stejarului.
Depozitare: A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei (5-25 ° C) intr-o camera bine ventilata. Produsul este sensibil la mirosuri din jur. Evitați contactul cu solul.